arrow_drop_up arrow_drop_down
Kinderyoga specialistKinderyoga Club

Meer dan 800 mensen zoals jij hebben zich al aangemeld!

De Kinderyoga Club is er om jou te helpen groeien met yoga. Dat doen we door de beste tips en nieuwste kinderyoga trends te delen via onze e-books, blogs, artikelen, video’s, lessen, opleiding en nascholing. Daarnaast is het onze missie om kinderyoga liefhebbers met elkaar te verbinden binnen onze online Community.

Passie voor kinderyoga

De Kinderyoga Club is een initiatief van Helen Purperhart. Vanuit haar passie voor kinderyoga  en de ervaringen die ze opdeed in Yogaland ontwikkelde ze haar eigen kinderyoga methode die de basis vormt van al haar cursussen en producten. De afgelopen jaren heeft Helen meer dan duizenden kinderyoga docenten opgeleid en geïnspireerd. Het is haar missie om samen met andere kinderyoga docenten kinderyoga in de wereld uit te dragen. Om elkaar te ontmoeten en te blijven inspireren is het idee ontstaan om een online  community op te richten waar alle kinderyoga liefhebbers samenkomen. Of je nu ouder, kind of docent bent, iedereen met  passie voor Kinderyoga is van harte welkom in onze eigen online community. 

20 jaar
Kinderyoga trainer
1586+
Docenten opgeleid
20

Boeken geschreven

'Wat leuk, een eigen community! Iets nieuws, ondernemend en  verbinden... Super! Ik vind de Kinderyoga Club echt fijn!  Het ziet er 'strak' uit. Je hebt het weer mooi voor elkaar. De online-omgeving is echt heel goed, aantrekkelijk en overzichtelijk. Het nodigt uit om te gaan gebruiken.' Veel fijner dan Facebook!!!
Marjan Hijink